“Veelzijdig in bouwen”.

PHB is veelzijdig. We werken van groot tot klein project en van makkelijk tot zeer complex voor onze opdrachtgevers.Wij pakken een grote diversiteit aan projecten aan en richten ons niet op een specifieke branche. Of het nu gaat om de nieuwbouw of verbouw van een bedrijfspand, autoshowroom, winkel, school, appartementengebouw of woningen; wij doen het!. Daarnaast ontwikkelen wij zelf ook projecten. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever. Daarbij zijn zij in staat om u wensen te vertalen naar een verbouw - of nieuwbouw project op maat. Tijdens de voorbereiding en realisatie maken wij indien gewenst gebruik van 3D scans en BIM.

Doordat we meerdere expertises onder een dak hebben, kunnen we integraal werken en het geheel vanuit diverse invalshoeken bekijken en u daardoor goed adviseren. De diversiteit maakt het werk zeer uitdagend.

   

Het bouwproces voor u

PHB De Combi begrijpt dat er bij een verbouwing veel op uw af komt en dat het moeilijk te beslissen is waar en hoe u het beste kunt beginnen. Verbouwen vergt namelijk een goede voorbereiding en planning. Bij ons kunt u een goede advisering, planning en nazorg verwachten gedurende het bouwproces. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring opgedaan.

Vooraf luisteren wij naar uw wensen en eisen. Waar dit geen werkelijkheid kan worden, adviseren wij u met goede alternatieven of andere oplossingen. Na overeenstemming gaat het project van start. Hierbij maken wij gebruik van een gedegen voorbereidingsschema waarin de beslismomenten voor u als opdrachtgever worden aangegeven. Onze projectteams bestaand uit enthousiaste professionals die uw wensen kunnen vertalen naar een verbouw of nieuwbouw project op maat. Tijdens de voorbereiding en realisatie maken wij indien gewenst gebruik van 3D-scan of BIM.

Overleggen

Voor en tijdens de uitvoering maken we gebruik van een afstemmingsoverleg (LEAN). In deze overleggen wordt de overall- planning bewaakt en wordt op detailniveau gekeken naar mogelijke optimalisaties in de planning.

Projectteam en vast aanspreekpunt

Bij een project zorgen wij er vooraf voor dat het projectmanagement met een vaste projectleider wordt aangesteld. Voor u is deze projectleider een vast aanspreekpunt en diegene zal u voor, tijdens én na het bouwproces informeren over de voortgang en ontwikkelingen. Bij ons kunt u rekenen op juiste, korte communicatielijnen.

PHB als betrouwbare partner

PHB De Combi heeft bij haar opdrachtgevers in de loop der jaren een naam verworven als een betrouwbare partner die zich aan de afspraken houdt. Vertrouwen is de basis voor een goed bouwproces. Indien er gedurende het bouwproces iets niet volgens uw verwachtingen verloopt, wordt dit direct besproken en in goed overleg met de opdrachtgever opgelost.

BIM / 3D scan gebouwen

Binnen PHB zijn BIM-modelleurs werkzaam. Wij maken steeds de afweging om te bepalen of het project in BIM (Building Information Modelling) moet worden uitgewerkt. BIM zorgt er voor dat alle relevante informatie tijdens het bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd. Aanpassingen en aanvullingen zijn voor alle betrokken bouwpartners tijdens het gehele proces zo real time zichtbaar. De foutkans tijdens ontwerp en voorbereiding wordt hiermee zoveel mogelijk beperkt.

Wanneer wij te maken hebben met bestaande bebouwing waar aanpassingen aan gedaan dienen te worden, maken wij gebruik van het 3D scannen van het gebouw. Op deze wijze wordt de bestaande maatvoering en profilering exact in kaart gebracht.


Projecten

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur