Welkom bij PHB Elst, waar we trots zijn op ons recente renovatie- en opknapwerk voor GKS ICT Solutions in Waardenburg. Dit project is een voortzetting van ons succesvolle werk in 2020, toen ons toegewijde team het bedrijfspand van GKS in Elst heeft gerealiseerd. Nu zijn we terug voor een indrukwekkende transformatie van een kantoorgebouw met bedrijfshal, gelegen aan de snelweg A2.

De plannen achter de renovatie van GKS Waardenburg

Deze grootschalige renovatie van GKS Waardenburg en upgrade worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd door een team van experts, waaronder Palazzo Architecten, JVZ Ingenieurs en natuurlijk, PHB Elst. Het doel is om het bestaande gebouw nieuw leven in te blazen en het geschikt te maken voor een moderne werkplek.

Binnenin het gebouw zullen belangrijke functies worden ondergebracht. Denk aan een meldkamer, een bedrijfshal en diverse kantoorruimtes. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om aan alle behoeften van GKS ICT Solutions te voldoen.

Groen licht en voortgang

We zijn verheugd om te melden dat we groen licht hebben gekregen met betrekking tot de omgevingsvergunning. Hierdoor kunnen we nu vol gas geven met de renovatie en verbouwing van dit opmerkelijke pand.

De bestaande bedrijfshal is volledig gesloopt om plaats te maken voor een frisse start. De kantoren zijn intact gebleven maar zijn onderworpen aan enkele structurele aanpassingen. Binnen het bestaande kantoorgedeelte zijn wijzigingen aangebracht om ruimte te creëren voor de installatie van nieuwe apparatuur.

Renovatie Waardenburg PHB

Comfort en efficiëntie

Een van de verbeteringen die we aanbrengen, is vloerverwarming. Op dit moment wordt op alle verdiepingen vloerverwarming ingefreesd in de bestaande dekvloeren. Dit zal niet alleen bijdragen aan het comfort van de werknemers maar ook aan de efficiëntie van het gebouw.

De toekomst na renovatie van GKS Waardenburg

Als alles volgens plan verloopt, verwachten we dat we dit ambitieuze project aan het eind van dit jaar kunnen opleveren. We kijken ernaar uit om het resultaat te zien en zijn er trots op dat we bijdragen aan de toekomst van GKS ICT Solutions.

Blijf op de hoogte voor meer updates over dit opwindende renovatieproject GKS Waardenburg!

Projectinformatie

Opdrachtgever
GKS ICT Solutions Elst
Plaats
Waardenburg
Jaartal
2023

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur