Een project met ambitie en uitmuntendheid

Welkom bij PHB Elst, waar we continu streven naar excellentie in bouwkunde. We zijn verheugd om ons meest recente project te presenteren: de uitbreiding van een bestaande Shurgard-vestiging aan de Stadionweg, onder de rook van De Kuip in Rotterdam. Als ervaren bouwpartner hebben we al zes succesvolle projecten voor Shurgard afgerond, en deze uitbreiding is een nieuwe uitdaging waar we met enthousiasme aan werken.

Een win-win in bouwteamtraject

Dit project is ons toegewezen na een grondig bouwteamtraject, waarbij alle betrokken partijen hun expertise hebben gedeeld om tot optimale oplossingen te komen. Dit heeft geleid tot een gedetailleerde uitvoeringsplanning die we nauwgezet zullen volgen.

13.800 vierkante meter nieuwbouw

Deze uitbreiding is grootschalig en omvat de toevoeging van maar liefst 13.800 vierkante meter aan nieuwbouw, verspreid over drie bouwlagen. Het bouwterrein wordt bijna volledig benut, wat een zorgvuldige logistieke planning vereist om de werkzaamheden soepel te laten verlopen.

Shurgard Rotterdam vibropaal phb de combi

Duurzaamheid als prioriteit bij uitbreiding Shurgard Rotterdam

Bij PHB Elst leggen we de nadruk op duurzaamheid. Daarom wordt dit project gebouwd volgens de BREEAM Very Good-standaard, wat betekent dat we streven naar milieuvriendelijkheid en energie-effici├źntie in alle aspecten van de bouw. Bovendien zijn we trots om dit project aan te melden bij De Bewuste Bouwers, waarin we ons inzetten voor verantwoord en bewust bouwen.

Vibro palen en opleveringsplanning

In februari 2023 zijn de Vibro palen aangebracht, wat een cruciale mijlpaal in het project markeert. We streven ernaar om het project volgens planning af te ronden, met een geplande oplevering in december 2023.

Ervaar onze uitmuntendheid

Bij PHB Elst zijn we gepassioneerd over het leveren van uitmuntendheid in elk project dat we aannemen. De uitbreiding van Shurgard Rotterdam is geen uitzondering. We zijn er trots op een betrouwbare bouwpartner te zijn, en we kijken ernaar uit om dit ambitieuze project tot een succesvol einde te brengen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons werk aan de uitbreiding van Shurgard Rotterdam of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw bouwproject tot een succes te maken.

Projectinformatie

Architect
Traanberg Architectuur en Bouwmanagement uit Rotterdam
Opdrachtgever
Shurgard Nederland
Plaats
Rotterdam
Jaartal
2023

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur