PHB Elst brengt innovatie en kwaliteit

In november 2022 ontvingen wij een prestigieuze opdracht van Shurgard Nederland, een vertrouwde naam in de opslagindustrie. De opdracht was voor het grootschalige verbouwingsproject van hun bestaande pand in Diemen. Deze is gelegen aan de Volmerstraat 3a en ligt strategisch nabij hun huidige vestiging op de Sniep 21 in Diemen.

Dit project markeert een voortzetting van onze succesvolle samenwerking met Shurgard. Inmiddels heeft PHB al zes Shurgard projecten met succes afgerond. Het Shurgard Diemen verbouwingsproject omvat een indrukwekkende bruto-vloeroppervlakte van 5.400 m2 en belooft innovatieve verbeteringen en hoogwaardig vakmanschap.

Een overzicht van de werkzaamheden

Onze betrokkenheid bij dit project is van meet af aan duidelijk geweest, met de start van de werkzaamheden in december. Als ervaren bouwpartner voor Shurgard begrijpt team PHB Elst de noodzaak om te blijven innoveren en investeren in kwaliteit, en dat komt duidelijk naar voren in deze opdracht.

 • Brandwand en compartimentering: Een van de belangrijkste aspecten van dit project is de realisatie van een nieuwe brandwand en compartimentering. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van de opslagfaciliteit, maar draagt ook bij aan de algehele efficiëntie.
 • Nieuwe terreininrichting: De buitenomgeving wordt volledig herzien om aan te sluiten bij de moderne eisen voor toegankelijkheid en gebruiksgemak.
 • Sloopwerkzaamheden: Om ruimte te maken voor de vernieuwing, zijn sloopwerkzaamheden uitgevoerd op het bestaande terrein, met zorgvuldige aandacht voor het behoud van bruikbare materialen.
 • Aanpassingen aan kozijnen: De bestaande kozijnen ondergaan aanpassingen om te voldoen aan de nieuwe ontwerpeisen, inclusief verbeterde isolatie en esthetische elementen.
 • Nieuwe mezzanine vloeren: Een opwindend aspect van dit project is de realisatie van maar liefst 2.700 m2 aan nieuwe mezzanine vloeren, die extra ruimte en flexibiliteit bieden voor opslag.
 • Noodtrappenhuizen en liftinstallatie: Veiligheid en toegankelijkheid zijn van het grootste belang, en daarom zijn nieuwe noodtrappenhuizen en een liftinstallatie geïntegreerd in het ontwerp.

PHB De Combi Shurgard Diemen

Toewijding aan innovatie en kwaliteit tijdens Shurgard Diemen verbouwingsproject

Bij PHB Elst begrijpen we dat elk project unieke uitdagingen met zich meebrengt. Het Shurgard Diemen verbouwingsproject is daarbij geen uitzondering. Ons team is vastbesloten om de hoogste normen te handhaven en innovatieve oplossingen te leveren die aan de verwachtingen van Shurgard voldoen.

Heldere planning verbouwingsproject Shurgard Diemen

Het project is goed op weg, met een geplande oplevering aan het eind van april 2023. Dit getuigt van onze toewijding aan tijdige en efficiënte projectuitvoering.

Ontdek ons vakmanschap

Bij PHB Elst hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het realiseren van complexe bouwprojecten met succes. Het Shurgard Diemen verbouwingsproject is een nieuw hoogtepunt in onze voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit.

Blijf op de hoogte van de voortgang van dit opwindende project en ontdek ons uitmuntende vakmanschap bij PHB Elst.

Projectinformatie

Architect
Traanberg Architectuur en Bouwmanagement uit Rotterdam
Opdrachtgever
Shurgard Nederland
Plaats
Diemen
Jaartal
2023

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur