Audi Zenna heeft een tweetal vestigingen, namelijk in Velp op industrieterrein De Beemd en in Nijmegen aan de Nieuwe Dukenburgseweg. Audi Zenna is officieel dealer voor Audi onder de naam Zenna. Zij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s en voeren het onderhoud uit volgens fabrieksvoorschriften. In 2018 werd door Audi Nederland een prestigieuze prijs “Excellent Dealer 2018” uitgereikt. Naast Audi Zenna beschikt Zijm over vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Huissen voor Volkswagen, Skoda en Seat.

In 2015 heeft PHB De Combi het pand van Audi Zenna, gelegen aan de Florijnweg 35 (De Beemd) te Velp, verbouwd inclusief de aanpassingen aan installaties en beveiligingsinstallaties.

Ter plaatse van de showroom zijn de entree en de gevels gerestyled. De gevels zijn conform de richtlijnen voorzien van een aluminium geperforeerde Audi façade (ca. 350m2). Bestaande aluminium vliesgevels zijn aangepast om de nieuwe entree met tochtsluis te kunnen realiseren.
De bestaande klantentoiletten zijn gerenoveerd. De parkeerplaatsen aan de voorzijde zijn tevens door ons voorzien van een nieuwe bestrating.

De dakbedekking van het complete pand is voorzien van een nieuwe witte bitumineuze dakbedekking. Op het dak zijn PV-panelen geplaatst.

Werkplaats
In totaal is de bestaande werkplaats met 450 m2 vergoot en zijn er in totaal zes nieuwe bruggen geplaatst. De totale werkplaats is vervolgens voorzien van een nieuwe vloercoating. In de uitbouw is een ruimte voor Direct Aanname gerealiseerd. Ter plaatse van de werkplaats zijn de terreinverhardingen aangepast en zijn er extra parkeerplaatsen bij gekomen. Er zijn nieuwe hekwerken geplaatst en er is een buiten wasplaats gemaakt. De remmentestbank en diverse olie opvangputten zijn verplaatst. Onder de bestaande hellingbaan is een opslagruimte gebouwd.

Projectinformatie

Architect
Architektenburo Guido Bakker B.V.
Opdrachtgever
PAZ Onroerend Goed B.V.
Plaats
Velp (gld)
Jaartal
2015

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

  • PHB De Combi is volgens
    ISO normen en VCA** gecertificeerd.
  • VCA
  • FSC-keurmerk
  • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
  • Certificaat Milieumanagementsysteem
  • Certificaat MVO
  • Certificaat VCA**
  • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf