Restyling kantoor Landmark te Arnhem

Nieuw leven voor een icoon

Het meest opvallende gebouw aan de A325 tussen Arnhem en Nijmegen heeft jarenlang in de verlatenheid gestaan. Voorheen was dit kantoorgebouw, dat volledig in gebruik was bij OHRA, bekend als 'het Ooyevaarsnest' of simpelweg het OHRA-gebouw. Maar er staat een opwindende nieuwe toekomst te wachten, want dit gebouw zal na het renovatieproject schitteren als 'Landmark Arnhem'.

Een hospitality hub voor moderne werknemers

Renovatieproject Landmark Arnhem belichaamt de visie van een full-service, gastvrije omgeving voor de hedendaagse kantoorgebruiker. Deze indrukwekkende toren met 18 verdiepingen zal plaats bieden aan duurzame kantoorruimtes. Team PHB geeft de entree van het gebouw een verfrissende transformatie. Eenmaal binnen ontdek je eigentijdse vergaderruimtes, een all-day bar en een restaurant, zodat huurders in een aangename atmosfeer kunnen werken en excelleren.

Duurzaamheid en toegankelijkheid

Landmark Arnhem is niet alleen een toonbeeld van moderniteit, maar ook van duurzaamheid. Het gebouw is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid. Een winnende combinatie voor de moderne professional.

PHB De Combi Landmark Arnhem

De samenwerking

In samenwerking met ons zusterbedrijf Schutte Bouw uit Zwolle, heeft PHB Elst de uitdaging aangenomen om dit renovatieproject te realiseren. Samen hebben we de tender voor de werkzaamheden aangepakt en het plan verder uitgewerkt en gepresenteerd.

De uitvoering van renovatieproject Landmark

Eind 2021 hebben PHB Elst & Schutte Bouw groen licht gekregen van opdrachtgever Gelrepark B.V. om de bouwkundige werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zal PHB Elst de installaties coördineren en samen met het bouwteam het ontwerp verder ontwikkelen tot een uitvoeringsgereed plan.

De werkzaamheden zijn van start gegaan in januari 2022, en we streven ernaar om het gehele project eind 2022 op te leveren. De betrokken partijen, waaronder ontwikkelaar Dutch City Development, W-Installaties van Warmtebouw uit Utrecht en E-installaties van Groen & Aldenkamp Installatietechnieken uit Woerden, werken samen om van Landmark Arnhem een werkomgeving te maken die aan de hoogste normen voldoet.

Landmark Arnhem: Een nieuw begin

Landmark Arnhem staat symbool voor innovatie, duurzaamheid en moderniteit. We kijken ernaar uit om deze iconische toren nieuw leven in te blazen en een inspirerende plek te creëren voor de moderne werknemer. Blijf op de hoogte van de voortgang van dit boeiende renovatieproject.

Projectinformatie

Architect
Fokkema & Partners Architecten uit Delft
Opdrachtgever
Gelrepark B.V.
Plaats
Arnhem
Jaartal
2022

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur