PHB Elst leidt grootschalige keukenrenovatie op Generaal Winkelmankazerne

PHB Elst heeft onlangs een prestigieuze opdracht binnengehaald van Rijkvastgoed voor een grootschalige keukenrenovatie op de Generaal Winkelmankazerne. Dit opwindende project kwam tot stand via een openbare aanbesteding. Hierbij werd de toewijzing bepaald op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI).

Duurzame keuzes in keukenrenovatie: PHB's betrokkenheid bij Rijkvastgoed

De keukenrenovatie zal plaatsvinden op de Generaal Winkelmankazerne in Harskamp. In ons uitgebreide Plan van Aanpak hebben we de focus gelegd op het minimaliseren van overlast op de Generaal Winkelmankazerne. Maar dat is niet alles.! Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het Rijksvastgoedbedrijf, en we hebben ons toegewijd om dit aspect te integreren in ons project.

We hebben grondig onderzocht hoe we duurzame keuzes kunnen maken, zoals het gebruik van circulaire materialen en hergebruik van bouwmaterialen waar mogelijk.

Het project omvat een volledige herinrichting van de bestaande grootkeuken in gebouw 127 op de Generaal Winkelmankazerne. Deze keukenfaciliteit beslaat een indrukwekkende bruto-vloeroppervlakte van maar liefst 1.900 vierkante meter, wat de omvang en complexiteit van deze renovatie benadrukt.

Grootschalige keukenrenovatie op de Generaal Winkelmankazerne

Toewijding aan vakmanschap: De uitdaging van de Generaal Winkelmankazerne

Onze werkzaamheden zullen een breed scala aan vakgebieden beslaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sloopwerk, installatiewerk, stuc- en tegelwerk, systeemwanden en systeemplafonds, evenals schilderwerk. Voor de levering en montage van de grootkeuken hebben we de expertise van firma Bouter uit Zoetermeer aan boord gehaald. Firma Bouter zorgt ervoor dat dit cruciale aspect van het project vakkundig wordt uitgevoerd.

Van sloop tot oplevering: PHB's plan voor de keukenrenovatie op schema

De werkzaamheden zullen naar verwachting van start gaan rond maart 2023. De geplande opleveringsdatum is in september 2023. Dit ambitieuze tijdspad weerspiegelt onze vastberadenheid om deze uitdaging met open armen aan te pakken en het project met succes te voltooien binnen de gestelde termijn.

Samengevat is PHB Elst trots om de opdracht te hebben ontvangen voor de grootschalige keukenrenovatie op de Generaal Winkelmankazerne, in opdracht van Rijkvastgoed. We staan voor minimale overlast en maximaliseren duurzaamheid in ons werk. Met een breed scala aan werkzaamheden en de expertise van firma Bouter, kijken we uit naar het starten van dit opwindende project in maart 2023. Met het doel om in september 2023 een voltooide en verbeterde keukenfaciliteit af te leveren die aan de hoogste normen voldoet.

Projectinformatie

Opdrachtgever
Rijksvastgoedbedrijf
Plaats
Harskamp
Jaartal
2023

Terug naar overzicht

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf?

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur