PHB De Combi

We zijn een allround, betrouwbaar en gecertificeerd bouwbedrijf met korte lijnen en enthousiaste, vakbekwame medewerkers die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. PHB De Combi levert als middelgroot bouwbedrijf vakmanschap op hoog niveau. Wij zijn gevestigd in Elst (provincie Gelderland) en in Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn o.a. overheden, onderwijs- en zorginstellingen, vastgoedbeleggers, retail -en andere bedrijven.

PHB onderscheidt zich door de korte lijnen, informele sfeer, gedrevenheid, duidelijke communicatie en wij zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Bouwen doen wij samen met u als opdrachtgever, wij gaan voor kwaliteit en niet voor minder !

Vertrouwen is de basis voor een goed bouwproces. Wij hebben in de loop der jaren met veel klanten een langdurige samenwerking opgebouwd doordat wij kwalitatief sterk werk bieden en onze afspraken nakomen. Ook besteden wij veel aandacht aan het opleiden van onze medewerkers en zijn een erkend leerbedrijf.

“We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen !”

PHB onderdeel van de ASVB-groep

PHB De Combi B.V. is een dochteronderneming van PHB Deventer B.V. Gezamenlijk zijn wij onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB-groep). Een financieel sterke groep van 22 volledig zelfstandige innovatieve ondernemingen in bouw en vastgoed. Hoewel wij zelfstandig opereren, kunnen wij door dit netwerk gebruik maken van elkaars middelen, expertise en mensen waardoor wij niet alleen van elkaar leren maar ook complexe vraagstukken kunnen realiseren. Het DNA van de ASVB is heel menselijk, sociaal en verbonden.

“Samen bouwen we slimmer”

 

 

 

 

 

 

 

Wij houden van diversiteit

Het leuke van PHB De Combi is de afwisseling, van kleine werken tot grote projecten, van onderhoud tot nieuwbouw. Geen werkdag is hetzelfde. Het maakt ons bedrijf uitdagend, flexibel en daardoor hebben wij medewerkers in dienst waarmee wij de meest uiteenlopende disciplines kunnen realiseren.

PHB de Combi is zeer ervaren en gespecialiseerd in:

 • Projecten (nieuw- en verbouw)
 • Service & Onderhoud
 • Renovatie
 • Retail
 • Projectontwikkeling
 • Restauratie

 

Projectmatig werken wij door heel Nederland

Voor badkamer-, keuken- en toiletrenovaties (BKT’s) en service en onderhoud werken wij met name in de volgende regio’s:

Hieronder ziet u een kaart met ons werkgebied.

 

Wij adviseren en realiseren voor u het gehele traject!

Door onze jarenlange ervaring en actuele expertise weten wij precies wat mogelijk en haalbaar is. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam bouwen en gebouwbeheer. PHB De Combi is gespecialiseerd in het totale bouwtraject van initiatieffase tot en met het beheer en onderhoud en renovatie van gebouwen. Samen met vaste ketenpartners regelt PHB De Combi het gehele traject.

Picto initiatief tot eindfase

 

Ontwerpen en realiseren doe je niet alleen. Samen zijn wij in staat om sneller, slimmer en beter te werken zodat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet. Om dit te bereiken werken wij met drie pijlers:

 • Innovatie en Duurzaamheid
 • Integer en Transparant
 • Veilig werken aan een gezond milieu

 

Wij zijn een gecertificeerde onderneming

PHB De Combi is volgens ISO normen, VCA** en de veiligheidsladder gecertificeerd. Wij gebruiken de normen van de certificering om daadkrachtig, duidelijk en doelgericht telkens een stap verder te komen”. Dit om ons dagelijks scherp te houden en te verbeteren.

Hieronder vindt u onze actuele certificaten:
Klik op de logo’s om het certificaat te bekijken

PHB De Combi en duurzaamheid

We gebruiken de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties om onze inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkeling weer te geven. De Verenigde Naties hebben bij het vaststellen van deze 17 categorieën een groot doel voor ogen gehad: van de wereld een betere plek maken in 2030. Bij PHB de Combi dragen wij daar, in het klein, ons steentje aan bij. Vele kleine initiatieven dragen tezamen immers ook bij aan een groot doel !

 

Als u meer wilt weten over onze concrete invulling van deze doelstellingen: lees dan hier verder!

 

 • PHB De Combi is volgens
  ISO normen en VCA** gecertificeerd.
 • Certificaat Kwaliteitsmanagementsysteem
 • Certificaat Milieumanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsmanagementsysteem
 • Certificaat Veiligheidsladder
 • Certificaat Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • FSC-keurmerk
 • Wij leiden vakmensen op. Erkend leerbedrijf
 • InstallQ Elektronische Installateur