Uitbreiding Intratuin Duiven

Omschrijving

De Intratuin in Duiven staat bekend om een van de grootste kerstshows van Nederland. Deze Intratuin behoort in de top vijf van grootste Intratuinen van ons land. Het totale oppervlakte van de huidige shopping all bedraagt ca. 36.000 m2. In het gebouw bevinden zich de Gamma, Woondock en de Intratuin. De directie streeft om op
termijn de grootste te worden. Een eerste stap is een uitbreiding aan de achterzijde van de bestaande bebouwing. Vorig jaar zijn er elders al extra parkeerplaatsen aangelegd om het terrein aan de achterzijde welke tot voor kort werd gebruikt voor parkeren gereed te maken voor de uitbreiding. De firma Acoma Dak -en Wandbeplating uit Duiven wist de opdracht voor de uitbreiding als hoofdaannemer in de wacht te slepen. Onze goede samenwerking over en weer stelde ons in de gelegenheid om voor Acoma de betonwerkzaamheden te mogen uitvoeren.
Wij verzorgen o.a. het heiwerk (ca. 435 heipalen) en het aanbrengen van de boorpalen (ca. 300 stuks). In verband met een aanwezig nutstracé is er voor gekozen om met twee verschillende funderingstechnieken te werken. Verder verzorgen wij alle in het werk gestorte funderingsconstructies dit inclusief de betonvloeren, ca. 2.500 m2 (incl. laadkuil) en gewapende druklaag ca. 2.100 m2 op de 1e verdieping. Daarnaast leveren wij de kanaalplaatvloeren voor de 1e verdieping en leveren en monteren wij de prefab borstweringselementen. Acoma verzorgt het grondwerk, staalconstructies, dak- en wandbeplating en dakbedekkingen. Door de opdrachtgever wordt het installatiewerk en de kassenbouw verzorgd. De werkzaamheden zijn half juni opgeleverd. Inmiddels hebben we rechtstreeks van Intratuin opdracht gekregen voor de inbouw werkzaamheden van het magazijn, waar trappen en een toiletgroep gerealiseerd moeten worden. Hier zijn we reeds mee begonnen.

Via Facebook van Intratuin Duiven zijn er diverse filmpjes te bekijken over de voortgang hier van.

Project informatie

Plaats:
Opdrachtgever:
Duiven
Acoma Dak- en wandbeplating

Foto's