Nieuwbouw 33 appartementen Vogelkersweg te Arnhem

Omschrijving

De appartementen worden na oplevering afgenomen door Siza. Siza gaat in de appartementen bewoners plaatsten die van hun rolstoel afhankelijk zijn.

In week 46 zijn wij gestart met het grondwerk en hopen in oktober 2018 de appartementen op te leveren.

De fundatie bestaat uit een strokenfundering en metselwerk waarop een kanaalplaatvloer zal worden gelegd. Hierna gaan we starten met de kalkzandsteen lijmelementen en de voorbereiding van de breedplaatvloer. Na het aanbrengen van de breedplaatvloer komt er nog een bouwlaag met kalkzandsteen lijmelementen met een dak bestaande uit een breedplaatvloer.

De gevels bestaan, gedeeltelijk uit een traditionele opbouw van gevelsteen/spouw/isolatie/kalkzandsteen lijmelement en HSB wanden met een houten gevelbekleding. De kozijnen zijn van hout omgezet in kunststof op verzoek van de opdrachtgever. In verband met het gebruik krijgen alle toegangen een dagmaat van 1100mm.

De balkons en galerijen worden van een bankirai constructie gemaakt met billinga dekdelen.

De binnenwanden worden gemaakt van ytong panelen waarna de vloeren worden afgewerkt met een cementdekvloer. Het sanitair en de indeling van de badkamer is geschikt zijn voor rolstoelgebruik.
De keukens en de vloerbedekking van de appartementen zullen door de opdrachtgever verzorgd worden. De afwerking van de plafonds en wanden worden door middel van spuitwerk door PHB verzorgd.

Project informatie

Architect:
Plaats:
Jaartal:
Opdrachtgever:
Hurenkamp
Arnhem
2017-2018
Cherrybird B.V.

Foto's