Certificeringen

Certificeringen

PHB De Combi is volgens ISO normen en VCA** gecertificeerd. Ons beheersysteem is volgens het ISO 9001:2015 model vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Het beheersysteem betreft een geïntegreerd kwaliteitssysteem conform NEN ISO 9001 en een VGM-beheersysteem. Tevens is PHB De Combi ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Eén van de doelstellingen van ons bouwbedrijf is het zo goed mogelijk waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de medewerkers (incl. onderaannemers) en derden, evenals het milieu. Ons VGM-beleid is erop gericht, door middel van duurzaam bouwen persoonlijk letsel, materiële en natuurschade te voorkomen.

 

Erkend leerbedrijf
Wij zijn actief als erkend leerbedrijf en werken geregeld met stagiairs en leerlingen.  Hiermee zorgen wij er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Wij hebben een aantal leermeesters in dienst die het vak beheersen en deze kennis graag willen overdragen. Zij hebben oog voor de ontwikkeling van de leerling en weet deze ook te motiveren. Jong en oud leren van elkaar met nieuwe ontwikkelingen en het uitwisselen van ervaring. Het merendeel komt zelfs na de opleiding in vaste dienst.

 

Download certificaten