Projecten

Nieuwbouw

Wilt u zelf een huis bouwen? Woningbouw is binnen de sector bouw een apart vak welke ruime ervaring vraagt. Het gaat tenslotte om vastgoed waar mensen in leven. Iedereen wil graag een zo prettig mogelijke woonomgeving. Daarnaast is het voor veel mensen belangrijk dat een woning het gevoel van ‘thuis’ heeft. We willen allemaal gewoon een fijne woning. Maar wat is ‘gewoon’? Eigenlijk moet je daarvoor in de toekomst kunnen kijken en bepalen welke verbeteringen er aan woningen zijn toegepast. Zo kan er bepaald worden wat mensen zien als ‘gewoon’ een fijne woning. Daarnaast is voor iedereen een goede woning anders. De één ziet graag een grote, moderne woning terwijl de ander van klein, knus en authentiek houdt. Het is erg belangrijk tijdens de woningbouw te kijken op welke doelgroep de woningen gericht zijn. Smaken zullen altijd blijven verschillen en comfort is voor iedereen anders, maar door gerichte onderzoeken kan er wel vastgesteld worden welke aandachtspunten in een woning verschillende doelgroepen belangrijk vinden. Bouwbedrijf PHB De Combi realiseert woningbouw die past bij de woonwensen en het budget van de eindgebruiker.

 
Woningbouw en projectontwikkeling
Woningbouw is bij bouwbedrijf PHB De Combi één van de vormen van nieuwbouw (projectontwikkeling). Een deel van onze omzet wordt gegenereerd door middel van projectontwikkeling. Hierbij wordt het juiste projectmanagement ingezet en wordt kwaliteit, tijdspad en begroting tijdens de projectontwikkeling voortdurend in de gaten gehouden. Bij ons kunt u voor een huis bouwen terecht als particuliere klant maar ook als opdrachtgever van een bouwproject gericht op woningbouw. PHB De Combi snapt dat er heel wat komt kijken bij de bouw van een nieuwe woning. Vooral de aanpak en de vele beslismomenten kunnen een probleem vormen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren. Vooraf een project op het gebied van woningbouw zorgen wij ervoor dat het projectmanagement met een vaste projectleider wordt aangesteld. Voor u is deze projectleider een vast aanspreekpunt en diegene zal u voor, tijdens en na het bouwproces voldoende informeren over de voortgang en ontwikkelingen. Bij ons kunt u rekenen op juiste, korte communicatielijnen. Vooraf luisteren wij naar uw wensen en eisen. Waar dit geen werkelijkheid kan worden, adviseren wij u met goede alternatieven of andere oplossingen. Na overeenstemming gaat de woningbouw van start.

 

Verbouw

PHB De Combi begrijpt dat er bij een verbouwing veel op uw af komt en het moeilijk te beslissen is waar en hoe u het beste kunt beginnen. Verbouwen vergt namelijk een goede voorbereiding en planning. Ook gedurende het bouwproces dient het één en ander bijgehouden te worden en kunt u weleens snelle beslissingen moeten nemen. Tijdens de bouw loopt u vaak tegen moeilijkheden of onverwachte wendingen aan waarvoor u een beslissing moet nemen en misschien wel van uw wensen of verwachting af moet stappen.

Wij nemen deze taken graag voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in verbouwen en hebben hierin ruime ervaring opgedaan. Bij ons kunt u een goede advisering, planning en nazorg verwachten gedurende het bouwproces.